Šárka Evžen doc. Ing. CSc.
                            | Adresa: | 
                            Technická 3, Praha 6 | 
                         
                            | Sídlo: | 
                             | 
                         
                            | Telefon: | 
                            +420737847070 | 
                         
                            | Fax: | 
                             | 
                         
                            | E-Mail: | 
                            evzen.sarka@vscht.cz | 
                         
                            | Další informace: | 
                              | 
                         
|   | 
|---|
                                  | Fakulta: | 
                                  Fakulta potravinářské a biochemické technologie | 
                               
                            | Katedra: | 
                            Ústav sacharidů a cereálií (321) | 
                                  | Telefon: | 
                                  22044 3115 | 
                               
                                  | E-mail: | 
                                  evzen.sarka@vscht.cz | 
                               
                                   | 
                                  Předměty    | 
                               
 
|   |  |  |   | 
 |   Kód |   Název |   Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ | 
  | 
	S321008 | 
	Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology | 
	zimní | 
	zimní s.:2/2, Zk [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	S321023 | 
	Food Technology | 
	zimní | 
	zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	S352008 | 
	Food Technology and Biotechnology I | 
	letní | 
	letní s.:3/0, Zk [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	S352005 | 
	Introduction to Food Technologies and Biotechnologies | 
	zimní | 
	zimní s.:2/0, Zk [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	M352006 | 
	Laboratoř oboru | 
	letní | 
	letní s.:0/8, KZ [HT] | 
	352 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	N352014 | 
	Laboratoř oboru | 
	letní | 
	letní s.:0/8, KZ [HT] | 
	352 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	N321001 | 
	Potravinářské technologie a biotechnologie | 
	letní | 
	letní s.:3/0, KZ [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	M322002 | 
	Procesní chemie potravin | 
	oba | 
	 3/2, Z+Zk [HT] | 
	322 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	M321022 | 
	Přírodní a modifikované polysacharidy | 
	letní | 
	letní s.:2/0, Zk [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	N321021 | 
	Přírodní a modifikované polysacharidy | 
	letní | 
	letní s.:2/0, Zk [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	N321022 | 
	Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii | 
	zimní | 
	zimní s.:2/0, Zk [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	P321001 | 
	Reologie v cereální technologii | 
	oba | 
	 3/0, Jiné [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	AP321001 | 
	Supplementary food rheology | 
	oba | 
	 3/0, Jiné [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	N321023 | 
	Technologie potravin | 
	letní | 
	letní s.:5/1, Z+Zk [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	S321007 | 
	Traditional Czech Food Technologies | 
	zimní | 
	zimní s.:2/1, Zk [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne | 
	
  | 
	D321005 | 
	Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie | 
	oba | 
	 0/0, Jiné [HT] | 
	321 | 
	FPBT | 
	ne |