![]() | Ve dnech 1. 8 až 2. 8. nebude dostupné webové rozhraní Studijního informačního systému (SIS) z důvodu plánovaných servisních prací.
Dekujeme za pochopení a omlouváme se za případné problémy |
Šárka Evžen doc. Ing. CSc.
Adresa: | Technická 3, Praha 6 |
---|---|
Sídlo: | |
Telefon: | +420737847070 |
Fax: | |
E-Mail: | evzen.sarka@vscht.cz |
Další informace: | |
Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: | Ústav sacharidů a cereálií (321) |
Telefon: | 22044 3115 |
E-mail: | evzen.sarka@vscht.cz |
Předměty |
![]() |
![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ | |
![]() |
M321001 | Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
M321010 | Chemie a technologie škrobu | zimní | zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
S321023 | Food Technology | zimní | zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
AM321006 | Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology | zimní | zimní s.:2/2, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
M321004 | Výpočetní metody a modelování v oboru | zimní | zimní s.:2/2, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
M321002 | Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii | zimní | zimní s.:2/0, Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
M352005 | Technologie potravin oboru II | zimní | zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] | 352 | FPBT | ne |
![]() |
M352006 | Laboratoř oboru | letní | letní s.:0/8, KZ [HT] | 352 | FPBT | ne |
![]() |
M321022 | Přírodní a modifikované polysacharidy | letní | letní s.:2/0, Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
AB321002 | Food Technology and Biotechnology | letní | letní s.:3/0, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
N321023 | Technologie potravin | letní | letní s.:5/1, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
AB352004 | Food Technology and Biotechnology I | letní | letní s.:3/0, Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
AB321001 | Food Technology | letní | letní s.:5/1, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
B321001 | Technologie potravin | letní | letní s.:5/1, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
B321002 | Potravinářské technologie a biotechnologie | letní | letní s.:3/0, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
P321001 | Reologie v cereální technologii | oba | 3/0, Jiné [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
AP321001 | Supplementary food rheology | oba | 3/0, Jiné [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
AV963004 | Project B | oba | 0/15, KZ [HT] | 963 | VŠCHT | ne |
![]() |
M322002 | Procesní chemie potravin | oba | 3/2, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne |