PředmětyPředměty(verze: 901)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
  
Henke Svatopluk Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: svatopluk.henke@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail P321003 Pokroky procesů potravinářských výrob oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail M321005 Výroba potravin a nutriční hodnota oba 2/1 KZ [HT] 321
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 321
detail AP321003 Advances in Food Processes oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail AM321006 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2 Z+Zk [HT] 321
detail AM321001 Food and Biochemical Process Engineering zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 321
detail AB352004 Food Technology and Biotechnology I letní letní s.:3/0 Zk [HT] 321
 
VŠCHT Praha