Předměty
(verze: 901)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Předměty
--:--
Přijímací řízení
Termíny zkoušek - přihlašování
2
x
Předměty
Hledání ...
Vyučující
Katedry
Nastavení
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Cejpek Karel doc. Dr. Ing.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail:
cejpekk@vscht.cz
Další informace:
Katedra:
Ústav analýzy potravin a výživy (323)
:
:
Předměty
Kód
Název
Semestr
Rozsah, examinace
Katedra
S323001
Food Chemistry
oba
3/0 Zk
[HT]
323
P323007
Chemické a biochemické změny v potravinách a přírodních produktech
zimní
zimní s.:3/0 Jiné
[HT]
323
M323021
Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin
zimní
zimní s.:0/6 KZ
[HT]
323
M323018
Chemie potravinových surovin a výrobků
zimní
zimní s.:2/0 Zk
[HT]
323
M323011
Laboratorní projekt I
zimní
zimní s.:0/6 KZ
[HT]
323
M323005
Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin
letní
letní s.:0/6 KZ
[HT]
323
M323004
Reakční mechanismy v chemii potravin
zimní
zimní s.:2/0 Zk
[HT]
323
D323030
Chemie potravin a přírodních produktů
oba
0/0 Jiné
[HT]
323
D323001
Reakční mechanismy v chemii potravin
oba
0/0 Jiné
[HT]
323
B323002
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů
oba
0/5 KZ
[HT]
323
B323001
Chemie potravin
letní
letní s.:3/1 Z+Zk
[HT]
323
AP323007
Chemical and biochemical changes in food and natural products
zimní
zimní s.:3/0 Jiné
[HT]
323
AM323004
Reaction Mechanisms in Food Chemistry
zimní
zimní s.:2/0 Zk
[HT]
323
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha