PředmětyPředměty(verze: 928)
Vyučované předměty, akademický rok 2019/2020
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr
detail S321008N Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology 22330 321 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail S321008 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology 22330 321 zimní s.:2/2, Zk [HT] zimní
detail S321017 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology: Laboratory 22330 321 letní s.:0/7, KZ [HT] letní
detail AP321003 Advances in Food Processes 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail M321003 Aplikovaná výpočetní technika 22330 321 zimní s.:1/2, KZ [HT] zimní
detail AM321001 Food and Biochemical Process Engineering 22330 321 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail S321001 Food Process Quality Control 22330 321 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní
detail S321023 Food Technology 22330 321 zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] zimní
detail S352008 Food Technology and Biotechnology I 22330 321 letní s.:3/0, Zk [HT] letní
detail S352005 Introduction to Food Technologies and Biotechnologies 22330 321 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail N321014 Marketing potravinářských výrobků 22330 321 zimní s.:1/1, KZ [HT] zimní
detail P321003 Pokroky procesů potravinářských výrob 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP321002 Polysaccharides, Properties and Applications 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail D320015 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail P321002 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail N321001 Potravinářské technologie a biotechnologie 22330 321 letní s.:3/0, KZ [HT] letní
detail M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy 22330 321 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail N321021 Přírodní a modifikované polysacharidy 22330 321 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail N321022 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii 22330 321 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail P321001 Reologie v cereální technologii 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP321001 Supplementary food rheology 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail N321023 Technologie potravin 22330 321 letní s.:5/1, Z+Zk [HT] letní
detail S321007 Traditional Czech Food Technologies 22330 321 zimní s.:2/1, Zk [HT] zimní
detail D321005 Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail D321004 Vybrané kapitoly z chemie a technologie cukru 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail D321009 Vybrané kapitoly z chemie a technologie škrobu 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail D321008 Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob 22330 321 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail N321003 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob 22330 321 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail D321007 Vybrané procesy potravinářských výrob 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail N321016 Výpočetní metody a modelování v oboru 22330 321 zimní s.:2/2, KZ [HT] zimní
detail N321020 Výroba potravin a nutriční hodnota 22330 321 2/1, KZ [HT] oba
detail M321005 Výroba potravin a nutriční hodnota 22330 321 2/1, KZ [HT] oba
detail D321006 Základy reologie potravin 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
 
VŠCHT Praha