PředmětyPředměty(verze: 965)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Šárka Evžen doc. Ing. CSc.
Adresa: Technická 3, Praha 6
Sídlo:
Telefon: +420737847070
Fax:
E-Mail: evzen.sarka@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Telefon: 22044 3115
E-mail: evzen.sarka@vscht.cz
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail S321008 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail S321023 Food Technology zimní zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail S352008 Food Technology and Biotechnology I letní letní s.:3/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail S352005 Introduction to Food Technologies and Biotechnologies zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail N352014 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail N321001 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail N321021 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail N321022 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail P321001 Reologie v cereální technologii oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
detail AP321001 Supplementary food rheology oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
detail N321023 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail S321007 Traditional Czech Food Technologies zimní zimní s.:2/1, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail D321005 Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie oba 0/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
 
VŠCHT Praha