Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Adresa: |
|
Sídlo: |
|
Telefon: |
|
Fax: |
|
E-Mail: |
stetinaj@vscht.cz |
Další informace: |
|
|
---|
Fakulta: |
Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: |
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Telefon: |
|
E-mail: |
|
|
Předměty |
| | | |
| Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |
|
D322001 |
Chemie a analýza mlékárenských produktů |
oba |
0/0, Jiné [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
P322004 |
Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin |
oba |
3/0, Jiné [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
M322003 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin |
zimní |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
N322002 |
Fyzikální vlastnosti potravin I |
letní |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
N322022 |
Fyzikální vlastnosti potravin II |
zimní |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
M352006 |
Laboratoř oboru |
letní |
letní s.:0/8, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
N352014 |
Laboratoř oboru |
letní |
letní s.:0/8, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
M352001 |
Odborná praxe |
letní |
letní s.:0/0, Z [HT] |
963 |
VŠCHT |
ne |
|
AP322004 |
Physical - Chemical Properties of Foods |
oba |
3/0, Jiné [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
N352015 |
Technologický projekt |
zimní |
zimní s.:0/8, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
M352004 |
Technologie potravin oboru I |
letní |
letní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
352 |
FPBT |
ne |