Skřivan Pavel Ing. CSc.
Adresa: |
|
Sídlo: |
|
Telefon: |
|
Fax: |
|
E-Mail: |
Pavel.Skrivan@vscht.cz |
Další informace: |
|
|
---|
Fakulta: |
Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: |
Ústav sacharidů a cereálií (321) |
Telefon: |
|
E-mail: |
|
|
Předměty |
| Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |
|
S321023 |
Food Technology |
zimní |
zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
M322001 |
Hygiena a sanitace potravinářských výrob |
zimní |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
M322004 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky |
zimní |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
N321001 |
Potravinářské technologie a biotechnologie |
letní |
letní s.:3/0, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
P321001 |
Reologie v cereální technologii |
oba |
3/0, Jiné [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
AP321001 |
Supplementary food rheology |
oba |
3/0, Jiné [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
N321023 |
Technologie potravin |
letní |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
D321005 |
Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie |
oba |
0/0, Jiné [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
N321016 |
Výpočetní metody a modelování v oboru |
zimní |
zimní s.:2/2, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|