PředmětyPředměty(verze: 963)
Předmět, akademický rok 2021/2022
  
Francouzština - mírně pokročilí I - V834015
Anglický název: French - pre-intermediate I
Zajišťuje: Ústav jazyků (834)
Fakulta: Celoškolská pracoviště VŠCHT Praha
Platnost: od 2021
Semestr: zimní
Body: zimní s.:1
E-Kredity: zimní s.:1
Způsob provedení zkoušky: zimní s.:
Rozsah, examinace: zimní s.:0/2, Z [HT]
Počet míst: neurčen / 14 (neurčen)
Minimální obsazenost: neomezen
Stav předmětu: vyučován
Jazyk výuky: čeština
Způsob výuky: prezenční
Způsob výuky: prezenční
Úroveň:  
Poznámka: předmět je možno zapsat mimo plán
povolen pro zápis po webu
Garant: Šarše Vojtěch Mgr.
Záměnnost : N834030
Termíny zkoušek   Rozvrh   
Anotace -
Předmět je zaměřen na osvojení jazykových prostředků, gramatických a lexikálních struktur a jejich správné používání v běžné komunikaci. Cílem předmětu je dosáhnout úrovně A1/A2 podle sjednoceného evropského referenčního rámce.
Poslední úprava: Tylečková Lea (16.07.2019)
Výstupy studia předmětu -

Studenti budou schopni:

• interagovat v restauraci, při nakupování, hodnotit on-line nákupy

• popsat své bydlení a pronajmout si místo k bydlení

• popsat produkt

• orientovat se v profesním světě, připravit podklady k pracovnímu pohovoru

Poslední úprava: Tylečková Lea (16.07.2019)
Podmínky zakončení předmětu (Další požadavky na studenta) -

Aktivní účast na seminářích, úspěšné napsání zápočtového testu.

Poslední úprava: Kruteková Jana (04.03.2018)
Literatura -

A.-L. Dubois, B. Tauzin (2017). Objectif EXPRESS 1. Le monde professionnel en français (Nouvelle édition) (A1/A2) (Unité 6-8). Paris: Hachette, ISBN: 978-2-01-156007-0.

A.-L. Dubois, B. Tauzin (2017). Objectif EXPRESS 1. Le monde professionnel en français, Cahier d'activités (Nouvelle édition) (A1/A2) (Unité 6-8). Paris: Hachette, ISBN:978-2-01-156008-7.

Poslední úprava: Tylečková Lea (16.07.2019)
Metody výuky -

Výuka probíhá formou seminářů.

Poslední úprava: Kruteková Jana (04.03.2018)
Sylabus -

1. Restaurace.

2. Nakupování.

3. Bydlení. Pronájem.

4. On-line nakupování. Hodnocení.

5. Profesní kontext.

6. Popis pracovní náplně.

7. Popis produktu.

8. Pracovní podmínky.

9. Pracovní nabídky.

10. Curriculum vitae.

11. Přijímací pohovor I.

12. Přijímací pohovor II.

13. Opakování.

14. Zápočtový test.

Poslední úprava: Tylečková Lea (16.07.2019)
Studijní opory -

Materiály připravené a doporučené vyučujícím.

Poslední úprava: Kubová Petra (22.01.2018)
Studijní prerekvizity -

Znalosti úrovně Francouzština - začátečníci II.

Poslední úprava: Kubová Petra (22.01.2018)
Zátěž studenta
Činnost Kredity Hodiny
Účast na seminářích 1 28
1 / 1 28 / 28
 
VŠCHT Praha