Pour Vladimír Ing. CSc.
Adresa: |
|
Sídlo: |
|
Telefon: |
|
Fax: |
|
E-Mail: |
pourv@vscht.cz |
Další informace: |
|
|
---|
Fakulta: |
Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: |
Ústav sacharidů a cereálií (321) |
Telefon: |
|
E-mail: |
|
|
Předměty |
| | | |
| Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |
|
AM321006 |
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology |
zimní |
zimní s.:2/2, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
M321003 |
Aplikovaná výpočetní technika |
zimní |
zimní s.:1/2, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
AB963001 |
Bachelor Thesis |
letní |
letní s.:0/12, Z [HT] |
963 |
VŠCHT |
ne |
|
B963001 |
Bakalářská práce |
letní |
letní s.:0/12, Z [HT] |
963 |
VŠCHT |
ne |
|
AM963001 |
Diploma Thesis |
letní |
letní s.:0/30, Z [HT] |
963 |
VŠCHT |
ne |
|
M963001 |
Diplomová práce |
oba |
0/30, Z [HT] |
963 |
VŠCHT |
ne |
|
M352001 |
Odborná praxe |
letní |
letní s.:0/0, Z [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
M352002 |
Odborný projekt programu technologie potravin |
zimní |
zimní s.:0/3, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
M352003 |
Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin |
zimní |
zimní s.:0/5, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
M352007 |
Technologický projekt |
zimní |
zimní s.:0/8, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|