Doležal Marek doc. Dr. Ing.
| | | |
| Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |
|
AP323007 |
Chemical and biochemical changes in food and natural products |
zimní |
zimní s.:3/0, Jiné [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
P323007 |
Chemické a biochemické změny v potravinách a přírodních produktech |
zimní |
zimní s.:3/0, Jiné [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
B323001 |
Chemie potravin |
letní |
letní s.:3/1, Z+Zk [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
AM323019 |
Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory |
letní |
letní s.:0/6, KZ [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
AB323001 |
Food Chemistry |
zimní |
zimní s.:3/1, Z+Zk [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
S323001 |
Food Chemistry |
oba |
3/0, Zk [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
M323011 |
Laboratorní projekt I |
zimní |
zimní s.:0/6, KZ [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
M323012 |
Laboratorní projekt II |
zimní |
zimní s.:0/12, KZ [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
M320014 |
Laboratorní projekt III |
zimní |
zimní s.:0/15, KZ [HT] |
320 |
FPBT |
ne |
|
M323021 |
Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin |
zimní |
zimní s.:0/6, KZ [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
M323019 |
Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků |
letní |
letní s.:0/6, KZ [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
CZV00012 |
Laboratoř pro střední školy |
oba |
0/2, Jiné [HT] |
953 |
VŠCHT |
ne |
|
M323005 |
Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin |
letní |
letní s.:0/6, KZ [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
AM323004 |
Reaction Mechanisms in Food Chemistry |
zimní |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
M323004 |
Reakční mechanismy v chemii potravin |
zimní |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
AB323003 |
Sensory Analysis |
letní |
letní s.:2/2, Z+Zk [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
B323003 |
Senzorická analýza |
letní |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
AP323004 |
Special sensory analysis |
letní |
letní s.:3/0, Jiné [HT] |
323 |
FPBT |
ne |
|
P323004 |
Speciální senzorická analýza |
letní |
letní s.:3/0, Jiné [HT] |
323 |
FPBT |
ne |