Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D.
| | | |
| Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |
|
AP352001 |
Advances in food technology |
oba |
2/1, Jiné [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
M963001 |
Diplomová práce |
oba |
0/30, Z [HT] |
963 |
VŠCHT |
ne |
|
S321023 |
Food Technology |
zimní |
zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
AB321001 |
Food Technology |
letní |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
AB321002 |
Food Technology and Biotechnology |
letní |
letní s.:3/0, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
AB352005 |
Food Technology and Biotechnology II |
zimní |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
AM324009 |
Industrial Chemistry |
letní |
letní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
|
P324004 |
Kvalita potravinářských surovin |
oba |
2/1, Jiné [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
|
B324003 |
Legislativní aspekty výroby potravin |
letní |
letní s.:2/0, KZ [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
|
P324002 |
Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu |
oba |
2/1, Jiné [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
|
AP324002 |
Packaging and Packaging Technology in Food Industry |
oba |
2/1, Jiné [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
|
P352001 |
Pokroky v technologii oboru |
oba |
2/1, Jiné [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
B321002 |
Potravinářské technologie a biotechnologie |
letní |
letní s.:3/0, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
B324002 |
Produkce potravinářských surovin |
letní |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
|
M324009 |
Průmyslová chemie |
letní |
letní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
|
AB501017 |
Quality Management |
letní |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
837 |
CELOSK |
ne |
|
AP324004 |
Quality of Raw Materials |
oba |
2/1, Jiné [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
|
N321023 |
Technologie potravin |
letní |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
B321001 |
Technologie potravin |
letní |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|
M352004 |
Technologie potravin oboru I |
letní |
letní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
N352016 |
Technologie potravin oboru II |
zimní |
zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
M352005 |
Technologie potravin oboru II |
zimní |
zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
M324011 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II |
zimní |
zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
|
M321005 |
Výroba potravin a nutriční hodnota |
oba |
2/1, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |