PředmětyPředměty(verze: 963)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
  
Kyselka Jan doc. Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: KYSELKAJ@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail AB321001 Food Technology letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail AB321002 Food Technology and Biotechnology letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail AB352005 Food Technology and Biotechnology II zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 322 FPBT ne
detail M319020 Laboratoř Biotechnologie léčiv II letní letní s.:0/10, KZ [HT] 319 FPBT ne
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail CZV00012 Laboratoř pro střední školy oba 0/2, Jiné [HT] 953 VŠCHT ne
detail B321002 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail AV963004 Project B oba 0/15, KZ [HT] 963 VŠCHT ne
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail B321001 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
 
VŠCHT Praha