|
|
|
||
Poslední úprava: Hrbek Vojtěch doc. Ing. Ph.D. (22.02.2024)
|
|
||
Poslední úprava: Hrbek Vojtěch doc. Ing. Ph.D. (22.02.2024)
Studenti budou umět: Pod vedením realizovat všechny etapy, z nichž sestává celý analytický proces realizovaný v potravinářské analytické laboratoři (= od zadání úkolu analytické laboratoři a související specifikace daných analytů, až po vyhodnocení výsledků a vyvození relevantních závěrů). |
|
||
Poslední úprava: Hrbek Vojtěch doc. Ing. Ph.D. (22.02.2024)
Vzhledem k charakteru tohoto předmětu si potřebnou literaturu (zejména platné legislativní předpisy, technické normy a další materiály - podle konkrétně zadaných dílčích úkolů) musí studenti vyhledat sami. |
|
||
Poslední úprava: Hrbek Vojtěch doc. Ing. Ph.D. (22.02.2024)
http://www.zakonyprolidi.cz/
http://eur-lex.europa.eu/cs/index.htm
https://e-learning.vscht.cz/course/view.php?id=537 |
|
||
Poslední úprava: Hrbek Vojtěch doc. Ing. Ph.D. (22.02.2024)
K úspěšnému uzavření laboratoří je třeba odprezentovat vypracovanou prezentaci s úvodními údaji a výsledky. Zároveň je třeba odevzdat závěrečný výstupní protokol. |
|
||
Poslední úprava: Hrbek Vojtěch doc. Ing. Ph.D. (22.02.2024)
1. Úvod, cíl předmětu, organizační záležitosti, bezpečnost práce, zadání laboratorních projektů jednotlivým pracovním skupinám. 2. - 13. Řešení zadaných laboratorních projektů jednotlivými pracovními skupinami. 14. Obhajoby laboratorních projektů jednotlivých pracovních skupin. |
|
||
Poslední úprava: Hrbek Vojtěch doc. Ing. Ph.D. (22.02.2024)
Analýza potravin a přírodních produktů
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů |
|
||
Poslední úprava: Hrbek Vojtěch doc. Ing. Ph.D. (22.02.2024)
Maximálně jedna absence.
Aktivní účast na výuce.
Obhajoba závěrečné prezentace.
Protokol. |
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Konzultace s vyučujícími | 0.1 | 4 | ||
Účast v laboratořích (na exkurzi nebo praxi) | 2 | 56 | ||
Obhajoba individuálního projektu | 0 | 1 | ||
Příprava na přednášky, semináře, laboratoře, exkurzi nebo praxi | 0.6 | 16 | ||
Práce na individuálním projektu | 0.3 | 7 | ||
3 / 3 | 84 / 84 |