Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek - D321008
|
|
Termíny zkoušek Rozvrh
|
||
Poslední úprava: Sinica Andrej doc. Mgr. Ph.D. (02.04.2014)
|
|
||
Poslední úprava: Sinica Andrej doc. Mgr. Ph.D. (02.04.2014)
Student bude umět: Samostatně navrhovat postupy analýzy výrobků (čokoláda, cukrovinky) a hodnotit jejích kvalitu Kontrolovat technologický proces výroby čokolády a cukrovinek, identifikovat a napravovat možné technologické chyby Principy a schéma technologii čokolády a cukrovinek, význam jednotlivých kroků. |
|
||
Poslední úprava: Sinica Andrej doc. Mgr. Ph.D. (02.04.2014)
Mosen Asadi: Beet-Sugar Handbook, 2007 |
|
||
Poslední úprava: Sinica Andrej doc. Mgr. Ph.D. (02.04.2014)
1. Legislativa čokolády a cukrovinek 2. Technologické schéma výroby čokolády a kakaového prášku 3. Technologické schéma výroby nečokoládových cukrovinek 4. Fyzikálně-chemické děje probíhající během technologických postupů 5. Metody sledování fyzikálních a chemických vlastností čokolády a cukrovinek 6. Hodnocení kvality výrobků a technologické vady |
|
||
Poslední úprava: Sinica Andrej doc. Mgr. Ph.D. (02.04.2014)
Žádné nejsou. |
|
||
Poslední úprava: Sinica Andrej doc. Mgr. Ph.D. (02.04.2014)
Ústní zkouška |