Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin - M352003
Anglický název: Food Technology: Pre-diploma Laboratory
Zajišťuje: Ústav konzervace potravin (324)
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Platnost: od 2024
Semestr: zimní
Body: zimní s.:3
E-Kredity: zimní s.:3
Způsob provedení zkoušky: zimní s.:
Rozsah, examinace: zimní s.:0/5, KZ [HT]
Počet míst: neurčen / neomezen (neurčen)
Minimální obsazenost: neomezen
Stav předmětu: vyučován
Jazyk výuky: čeština
Způsob výuky: prezenční
Způsob výuky: prezenční
Úroveň:  
Patří ke studentské práci typu: projekt
Garant: Čížková Helena doc. Ing. Ph.D.
Berčíková Markéta Ing. Ph.D.
Pour Vladimír Ing. CSc.
Třída: Specializační laboratoř
Záměnnost : N352009
Termíny zkoušek   
Anotace -
Studenti pracují v laboratořích na úlohách, které souvisí se zadáním jejich diplomové práce.
Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
Výstupy studia předmětu -

Studenti budou umět:

samostatně řešit zadané laboratorní úlohy sovisející s jejich diplomovou prací.

Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
Literatura -

Dle diplomové práce.

Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
Metody výuky -

Experimentální laboratorní výuka formou individuálních prací v sovislosti s tématem diplomové práce.

Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
Sylabus -

1. - 14. Práce na zadaných úkolech pod dohledem příslušného vedoucího, případně konzultanta diplomové práce.

Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
Studijní opory - angličtina

None.

Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
Vstupní požadavky - angličtina

None.

Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
Studijní prerekvizity - angličtina

None.

Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)