|
|
|
||
Poslední úprava: Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. (26.04.2022)
|
|
||
Poslední úprava: Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. (26.04.2022)
Studenti budou umět: Osvojit si metodické nástroje pro experimentální práci, samostatně formulovat, realizovat a zpracovat experimentální výsledky ve strukturované formě a porovnávat je s publikovanými výsledky. Obhájit projekt při prezentaci výsledků a navrhnout další možné postupy řešení problému. |
|
||
Poslední úprava: Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. (26.04.2022)
Z: Vybrané normativní postupy dle ISO, případně z národních souborů odborných společností nebo dle odborné literatury. Z: Publikace na zadané téma projektu. |
|
||
Poslední úprava: Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. (26.04.2022)
http://knihovna.vscht.cz/databaze-intro_cze.html http://e-knihovna.vscht.cz |
|
||
Poslední úprava: Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. (26.04.2022)
1. Úvod, organizační a metodické záležitosti. 2. - 12. Experimentální řešení projektu, konzultace s vedoucím projektu. 13. Vypracování zprávy z řešeného projektu. 14. Prezentace a obhájení výsledků projektu. |
|
||
Poslední úprava: Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. (26.04.2022)
Odborný projekt programu technologie potravin I |