Poslední úprava: Votavová Lenka Ing. Ph.D. (19.11.2012)
Cílem předmětu je samostatně teoreticky vyřešit projekt na téma z oblasti technologie potravin. Úkolem studentů je téma písemně zpracovat do ucelené formy odborného textu, připravit prezentaci projektu, diskutovat a obhájit výsledky projektu.
Poslední úprava: Votavová Lenka Ing. Ph.D. (10.12.2013)
The goal is to individually theoretically solve a project in the food technology area. The students write a scientific text, prepare a presentation, discuss and defend the results of the project.
Výstupy studia předmětu -
Poslední úprava: Votavová Lenka Ing. Ph.D. (19.11.2012)
Studenti budou umět:
Vyhledávat informace v potravinářských databázích a pracovat s odborným cizojazyčným textem.
Sepsat strukturovaný odborný text na zadané téma.
Obhájit projekt při prezentaci výsledků a navrhnout další možné postupy řešení problému
Poslední úprava: Votavová Lenka Ing. Ph.D. (10.12.2013)
Students will be able to:
Search for information on food database and to work with a professional foreign language text.
Write a structured professional text on a given topic.
Defend the project during the presentation of the results and suggest other possible solutions of the project.
Literatura -
Poslední úprava: Votavová Lenka Ing. Ph.D. (19.11.2012)
Z: Referátové cizojazyčné časopisy.
Z: Publikace na zadané téma projektu dostupné u vedoucího projektu.
Poslední úprava: Votavová Lenka Ing. Ph.D. (28.08.2013)
R:Abstracting foreign journals.
R:Publications on a given topic project available at the project leader.
Studijní opory -
Poslední úprava: Votavová Lenka Ing. Ph.D. (19.11.2012)
http://knihovna.vscht.cz/databaze-intro_cze.html
http://e-knihovna.vscht.cz
Poslední úprava: Votavová Lenka Ing. Ph.D. (27.08.2013)
http://knihovna.vscht.cz/databaze-intro_cze.html
http://e-knihovna.vscht.cz
Sylabus -
Poslední úprava: Votavová Lenka Ing. Ph.D. (28.08.2013)
1. Úvod, organizační záležitosti, zadání jednotlivých projektů.
2. Seznámení studentů s různými zdrojovými databázemi a dalšími možnostmi získávání dat při vyhledávání podkladů v potravinářských knihovnách.
3.- 9. Řešení projektu, konzultace s vedoucím projektu.
10.- 12. Vypracování zprávy z řešeného projektu.
13. Příprava prezentace projektu.
14. Prezentace a obhájení výsledků projektu.
Poslední úprava: Votavová Lenka Ing. Ph.D. (28.08.2013)