|
|
|
||
Cílem předmětu je samostatně teoreticky vyřešit projekt na téma z oblasti technologie potravin. Úkolem studentů je téma písemně zpracovat do ucelené formy odborného textu, připravit prezentaci projektu, diskutovat a obhájit výsledky projektu.
Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
|
|
||
Studenti budou umět: Vyhledávat informace v potravinářských databázích a pracovat s odborným cizojazyčným textem. Sepsat strukturovaný odborný text na zadané téma. Obhájit projekt při prezentaci výsledků a navrhnout další možné postupy řešení problému Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
|
|
||
Z: Referátové cizojazyčné časopisy. Z: Publikace na zadané téma projektu dostupné u vedoucího projektu. Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
|
|
||
1. Úvod, organizační záležitosti, zadání jednotlivých projektů. 2. Seznámení studentů s různými zdrojovými databázemi a dalšími možnostmi získávání dat při vyhledávání podkladů v potravinářských knihovnách. 3.- 9. Řešení projektu, konzultace s vedoucím projektu. 10.- 12. Vypracování zprávy z řešeného projektu. 13. Příprava prezentace projektu. 14. Prezentace a obhájení výsledků projektu. Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
|
|
||
http://knihovna.vscht.cz/databaze-intro_cze.html http://e-knihovna.vscht.cz Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
|
|
||
Technologie potravin Chemoinformatika Poslední úprava: Hladíková Jana (18.01.2018)
|
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Konzultace s vyučujícími | 0.5 | 14 | ||
Obhajoba individuálního projektu | 0.5 | 14 | ||
Práce na individuálním projektu | 2 | 56 | ||
3 / 3 | 84 / 84 |