|
|
|
||
Poslední úprava: Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. (13.11.2012)
|
|
||
Poslední úprava: Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. (13.11.2012)
Studenti budou umět:
|
|
||
Poslední úprava: Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. (04.04.2016)
elektronické studijní materiály: https://e-learning.vscht.cz/ |
|
||
Poslední úprava: Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. (13.11.2012)
1. Význam a postavení zemědělství a potravinářského průmyslu 2. Spotřeba surovin, zajištění surovin - legislativní rámec 3. Faktory ovlivňující produkci rostlinných surovin 4. Ekologické aspekty zemědělské produkce 5. Produkce obilovin (včetně rýže, kukuřice a minoritních plodin) 6. Luskoviny, olejniny, brambory, cukrodárné plodiny 7. Vinná réva, chmel 8. Produkce ovoce a zeleniny 9. Principy skladování a přepravy rostlinných surovin 10. Užitkové vlastnosti hospodářských zvířat 11. Produkce vepřového masa, hovězího masa a mléka 12. Produkce drůbežího masa a vajec 13. Ryby a ostatní vodní živočichové 14. Hygienické aspekty produkce a skladování živočišných surovin |
|
||
Poslední úprava: TAJ324 (12.08.2013)
žádné |
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Konzultace s vyučujícími | 0.1 | 3 | ||
Účast na přednáškách | 1 | 28 | ||
Příprava na přednášky, semináře, laboratoře, exkurzi nebo praxi | 0.7 | 19 | ||
Příprava na zkoušku a její absolvování | 1.2 | 34 | ||
3 / 3 | 84 / 84 |
Hodnocení studenta | |
Forma | Váha |
Aktivní účast na výuce | 10 |
Zkouškový test | 50 |
Ústní zkouška | 40 |