|
|
|
||
Poslední úprava: Kadlec Pavel prof. Ing. DrSc. (24.07.2012)
|
|
||
Poslední úprava: Kadlec Pavel prof. Ing. DrSc. (24.07.2012)
To know detailed survey about fermentation and carbohydrates technologies. |
|
||
Poslední úprava: Kadlec Pavel prof. Ing. DrSc. (07.10.2013)
Z:Potter N.N., Hotchkiss J.H.: Food Science. Chapman and Hall Food Science Book. Aspen Publishers, Inc. 1998
D: Murano P.S.(2003): Understanding Food Science and Technology, Wadsworth Cengage Learning. ISBN 978-0-538-45108-6. |
|
||
Poslední úprava: Kadlec Pavel prof. Ing. DrSc. (01.10.2013)
http://uchts.vscht.cz/materialy/erasmus/erasmus-sugar12.pdf |
|
||
Poslední úprava: Kadlec Pavel prof. Ing. DrSc. (01.10.2013)
1. Raw materials of fermentation technology 2. Malting 3. Brewing 4. Brewing 5. Production of Wine 6. Fermentation Chemistry and Technology, Production of Spirits 7. Production of Bakers Yeast and Organic Acids 8. Sugar Industry, production of beet sugar 9. Sugar as raw material for chemical and biochemical transformation, bioethanol 10. Production of chocolate, Confectioneries 11. Starch and Modified Starches 12. Cereals, Milling, Quality of Flour 13. Cereal Chemistry, Rheology and Analytical Methods 14. Baking Technology, Quality of Products, Bisquits, Snack Products, Pasta |
|
||
Poslední úprava: Kadlec Pavel prof. Ing. DrSc. (14.11.2012)
Biochemistry I, Food Chemistry |
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Konzultace s vyučujícími | 1 | 28 | ||
Obhajoba individuálního projektu | 0.1 | 3 | ||
Účast na přednáškách | 1.5 | 42 | ||
Příprava na přednášky, semináře, laboratoře, exkurzi nebo praxi | 1 | 28 | ||
Práce na individuálním projektu | 0.5 | 14 | ||
Příprava na zkoušku a její absolvování | 0.9 | 25 | ||
5 / 5 | 140 / 140 |
Hodnocení studenta | |
Forma | Váha |
Aktivní účast na výuce | 20 |
Protokoly z individuálních projektů | 20 |
Zkouškový test | 60 |