PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Kadlec Pavel prof. Ing. DrSc.
Adresa: Technická 3, Praha 6
Sídlo:
Telefon: 220443109
Fax:
E-Mail: kadlecp@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail S321023 Food Technology zimní zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail S352008 Food Technology and Biotechnology I letní letní s.:3/0, Zk [HT] 321 FPBT
detail S352005 Introduction to Food Technologies and Biotechnologies zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT
detail S321007 Traditional Czech Food Technologies zimní zimní s.:2/1, Zk [HT] 321 FPBT
detail D321004 Vybrané kapitoly z chemie a technologie cukru oba 0/0, Jiné [HT] 321 FPBT
 
VŠCHT Praha