PředmětyPředměty(verze: 954)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Bubník Zdeněk prof. Ing. CSc.
Adresa: Technická 5, Praha 6
Sídlo:
Telefon: +420220443112
Fax:
E-Mail: bubnikz@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail S321008N Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail S321008 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail AP321003 Advances in Food Processes oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
detail AM321001 Food and Biochemical Process Engineering zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail P321003 Pokroky procesů potravinářských výrob oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
detail N352013 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail M352004 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail N352016 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail N321003 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail N321016 Výpočetní metody a modelování v oboru zimní zimní s.:2/2, KZ [HT] 321 FPBT ne
 
VŠCHT Praha