Pour Vladimír Ing. CSc.
Adresa: |
|
Sídlo: |
|
Telefon: |
|
Fax: |
|
E-Mail: |
pourv@vscht.cz |
Další informace: |
|
|
---|
Fakulta: |
Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: |
Ústav sacharidů a cereálií (321) |
Telefon: |
|
E-mail: |
|
|
Předměty |
| | |  |
|  Kód |  Název |  Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |
 |
S321008 |
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology |
zimní |
zimní s.:2/2, Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
M321003 |
Aplikovaná výpočetní technika |
zimní |
zimní s.:1/2, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
N963008 |
Diplomová práce |
letní |
letní s.:0/30, Z [HT] |
963 |
VŠCHT |
ne |
 |
S321001 |
Food Process Quality Control |
zimní |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
N321014 |
Marketing potravinářských výrobků |
zimní |
zimní s.:1/1, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
N352004 |
Odborný projekt programu technologie potravin |
zimní |
zimní s.:0/3, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
 |
M352002 |
Odborný projekt programu technologie potravin |
zimní |
zimní s.:0/3, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
 |
N352009 |
Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin |
zimní |
zimní s.:0/5, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
 |
N352015 |
Technologický projekt |
zimní |
zimní s.:0/8, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|