PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Henke Svatopluk Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: svatopluk.henke@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail S321008 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2, Zk [HT] 321 FPBT
detail S321017 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology: Laboratory letní letní s.:0/7, KZ [HT] 321 FPBT
detail AP321003 Advances in Food Processes oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT
detail AM321001 Food and Biochemical Process Engineering zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail S321001 Food Process Quality Control zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 321 FPBT
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT
detail N352014 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT
detail P321003 Pokroky procesů potravinářských výrob oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT
detail N321023 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT
 
VŠCHT Praha