PředmětyPředměty(verze: 953)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
  
Čurda Ladislav doc. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: curdal@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail AB321001 Food Technology letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail AB352005 Food Technology and Biotechnology II zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 322 FPBT ne
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail P352002 Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob oba 2/1, Jiné [HT] 352 FPBT ne
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail AP352002 Process chemistry and quality control in food industry oba 2/1, Jiné [HT] 352 FPBT ne
detail M324007 Provozní analýza potravin letní letní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324 FPBT ne
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail M322011 Technologie mléčných výrobků II zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail B321001 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail M352005 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail M321005 Výroba potravin a nutriční hodnota oba 2/1, KZ [HT] 321 FPBT ne
 
VŠCHT Praha