Předměty
(verze: 901)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Předměty
--:--
Přijímací řízení
Termíny zkoušek - přihlašování
2
x
Předměty
Hledání ...
Vyučující
Katedry
Nastavení
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail:
stetinaj@vscht.cz
Další informace:
Katedra:
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
:
:
Předměty
Kód
Název
Semestr
Rozsah, examinace
Katedra
D322001
Chemie a analýza mlékárenských produktů
oba
0/0 Jiné
[HT]
322
P322004
Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin
oba
3/0 Jiné
[HT]
322
M322003
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
322
D322006
Fyzikální vlastnosti potravin
oba
0/0 Jiné
[HT]
322
B322001
Fyzikální vlastnosti potravin
letní
letní s.:2/1 KZ
[HT]
322
M352006
Laboratoř oboru
letní
letní s.:0/8 KZ
[HT]
352
CZV00012
Laboratoř pro střední školy
oba
0/2 Jiné
[HT]
953
M352001
Odborná praxe
letní
letní s.:0/0 Z
[HT]
352
AP322004
Physical - Chemical Properties of Foods
oba
3/0 Jiné
[HT]
322
M352003
Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin
zimní
zimní s.:0/5 KZ
[HT]
352
M352007
Technologický projekt
zimní
zimní s.:0/8 KZ
[HT]
352
D322002
Technologie mlékárenských výrob
oba
0/0 Jiné
[HT]
322
M352004
Technologie potravin oboru I
letní
letní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
M321001
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
321
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha