Ve dnech 1. 8 až 2. 8. nebude dostupné webové rozhraní Studijního informačního systému (SIS) z důvodu plánovaných servisních prací.
Dekujeme za pochopení a omlouváme se za případné problémy |
Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Adresa: | |
---|---|
Sídlo: | |
Telefon: | |
Fax: | |
E-Mail: | stetinaj@vscht.cz |
Další informace: | |
Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Telefon: | |
E-mail: | |
Předměty |
Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ | |
P322004 | Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin | oba | 3/0, Jiné [HT] | 322 | FPBT | ne | |
M322003 | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne | |
B322001 | Fyzikální vlastnosti potravin | letní | letní s.:2/1, KZ [HT] | 322 | FPBT | ne | |
M352006 | Laboratoř oboru | letní | letní s.:0/8, KZ [HT] | 352 | FPBT | ne | |
CZV00012 | Laboratoř pro střední školy | oba | 0/2, Jiné [HT] | 953 | VŠCHT | ne | |
M352001 | Odborná praxe | letní | letní s.:0/0, Z [HT] | 352 | FPBT | ne | |
AP322004 | Physical - Chemical Properties of Foods | oba | 3/0, Jiné [HT] | 322 | FPBT | ne | |
M352003 | Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin | zimní | zimní s.:0/5, KZ [HT] | 352 | FPBT | ne | |
M352007 | Technologický projekt | zimní | zimní s.:0/8, KZ [HT] | 352 | FPBT | ne | |
M352004 | Technologie potravin oboru I | letní | letní s.:4/0, Z+Zk [HT] | 352 | FPBT | ne | |
M321001 | Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |