PředmětyPředměty(verze: 912)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
  
Šviráková Eva Ing. Ph.D.
Adresa: VŠCHT Praha, Technická 3/5, Praha 6 – Dejvice
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: Eva.Svirakova@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
: 220 443 004
: eva.svirakova@vscht.cz
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail M322001 Hygiena a sanitace potravinářských výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT
detail M322004 Mikrobiologie potravin a kosmetiky zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT
detail M352004 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT
detail M324003 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu zimní zimní s.:2/0, KZ [HT] 324 FPBT
 
VŠCHT Praha