PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
  

V neděli 12.2.2023 proběhnou servisní práce na webovém rozhraní SIS. Přístup do systému bude omezen.

Děkujeme za pochopení

Berčíková Markéta Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: marketa.bercikova@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail P322002 Chemie tenzidů a technologie detergentů oba 3/0, Jiné [HT] 322 FPBT
detail P322004 Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin oba 3/0, Jiné [HT] 322 FPBT
detail M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT
detail D322006 Fyzikální vlastnosti potravin oba 0/0, Jiné [HT] 322 FPBT
detail B322001 Fyzikální vlastnosti potravin letní letní s.:2/1, KZ [HT] 322 FPBT
detail M319019 Laboratoř Biotechnologie léčiv I zimní zimní s.:0/10, KZ [HT] 319 FPBT
detail M319020 Laboratoř Biotechnologie léčiv II letní letní s.:0/10, KZ [HT] 319 FPBT
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT
detail AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods oba 3/0, Jiné [HT] 322 FPBT
detail M322009 Probiotika a funkční potraviny II zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT
detail AP322002 Surfactant Chemistry and Detergent Technology oba 3/0, Jiné [HT] 322 FPBT
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT
detail B321001 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail M322008 Tenzidy a detergenty letní letní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT
 
VŠCHT Praha