PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Pivoňka Jan Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: Jan.Pivonka@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail S324026N Food Packaging and Preservation zimní zimní s.:2/1, Zk [HT] 324 FPBT
detail AP324005 Food Safety and Quality Management Systems oba 3/0, Jiné [HT] 324 FPBT
detail S324029 Food Traceability and Authenticity letní letní s.:2/1, Zk [HT] 324 FPBT
detail D324010 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 0/0, Jiné [HT] 324 FPBT
detail P324005 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 3/0, Jiné [HT] 324 FPBT
detail N324027 Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti oba 2/1, Z+Zk [HT] 324 FPBT
detail N324031 Teorie spotřebitele letní letní s.:2/0, KZ [HT] 324 FPBT
detail M324008 Teorie spotřebitele letní letní s.:2/0, KZ [HT] 324 FPBT
detail M324002 Základy managementu zimní zimní s.:2/1, KZ [HT] 324 FPBT
 
VŠCHT Praha