| | | |
| Kód | Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace | Semestr | 4EU+ |
|
AP322001 |
Lactic Acid Bacteria |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP322002 |
Surfactant Chemistry and Detergent Technology |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP322003 |
Chemistry and Technology of Cosmetics |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP322004 |
Physical - Chemical Properties of Foods |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
B322002 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd |
22330 |
322 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
D322001 |
Chemie a analýza mlékárenských produktů |
22330 |
322 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
M322001 |
Hygiena a sanitace potravinářských výrob |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M322002 |
Procesní chemie potravin |
22330 |
322 |
3/2, Z+Zk [HT] |
oba |
ne |
|
M322003 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M322004 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M322006 |
Procesní chemie potravin |
22330 |
322 |
zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M322008 |
Tenzidy a detergenty |
22330 |
322 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N322001 |
Technologie potravin II |
22330 |
322 |
letní s.:3/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N322002 |
Fyzikální vlastnosti potravin I |
22330 |
322 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N322003 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322005 |
Hygiena a sanitace potravinářských výrob |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322019 |
Chemie a technologie kosmetiky |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322021 |
Procesní chemie potravin |
22330 |
322 |
zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322022 |
Fyzikální vlastnosti potravin II |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322024 |
Základy kosmetiky |
22330 |
322 |
zimní s.:1/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322025 |
Probiotika a funkční potraviny II |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322026 |
Probiotika a funkční potraviny I |
22330 |
322 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
P322001 |
Bakterie mléčného kvašení |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P322002 |
Chemie tenzidů a technologie detergentů |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P322003 |
Chemie a technologie kosmetiky |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P322004 |
Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
S352007 |
Food Technology and Biotechnology II |
22330 |
322 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|