PředmětyPředměty(verze: 965)
Vyučované předměty, akademický rok 2019/2020
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr4EU+
detail AP322001 Lactic Acid Bacteria 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail AP322002 Surfactant Chemistry and Detergent Technology 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail AP322003 Chemistry and Technology of Cosmetics 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd 22330 322 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail D322001 Chemie a analýza mlékárenských produktů 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail M322001 Hygiena a sanitace potravinářských výrob 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M322002 Procesní chemie potravin 22330 322 3/2, Z+Zk [HT] oba ne
detail M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M322004 Mikrobiologie potravin a kosmetiky 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M322006 Procesní chemie potravin 22330 322 zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M322008 Tenzidy a detergenty 22330 322 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N322001 Technologie potravin II 22330 322 letní s.:3/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N322002 Fyzikální vlastnosti potravin I 22330 322 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N322003 Mikrobiologie potravin a kosmetiky 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322005 Hygiena a sanitace potravinářských výrob 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322019 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322021 Procesní chemie potravin 22330 322 zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322022 Fyzikální vlastnosti potravin II 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322024 Základy kosmetiky 22330 322 zimní s.:1/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322025 Probiotika a funkční potraviny II 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322026 Probiotika a funkční potraviny I 22330 322 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail P322001 Bakterie mléčného kvašení 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail P322002 Chemie tenzidů a technologie detergentů 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail P322003 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail P322004 Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail S352007 Food Technology and Biotechnology II 22330 322 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní ne
 
VŠCHT Praha