PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučované předměty, akademický rok 2021/2022
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr
detail AB352005 Food Technology and Biotechnology II 22330 322 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní
detail AP322001 Lactic Acid Bacteria 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP322002 Surfactant Chemistry and Detergent Technology 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP322003 Chemistry and Technology of Cosmetics 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail B322001 Fyzikální vlastnosti potravin 22330 322 letní s.:2/1, KZ [HT] letní
detail B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd 22330 322 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail B322003 Probiotika a funkční potraviny I 22330 322 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail B322004 Základy kosmetiky 22330 322 zimní s.:1/1, Z+Zk [HT] zimní
detail D322001 Chemie a analýza mlékárenských produktů 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322002 Technologie mlékárenských výrob 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322003 Bakterie mléčného kvašení 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322004 Chemie lipidů a technologie tuků 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322005 Chemie tenzidů a technologie detergentů 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322006 Fyzikální vlastnosti potravin 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322008 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail M322001 Hygiena a sanitace potravinářských výrob 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M322002 Procesní chemie potravin 22330 322 3/2, Z+Zk [HT] oba
detail M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M322004 Mikrobiologie potravin a kosmetiky 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M322005 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M322008 Tenzidy a detergenty 22330 322 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail M322009 Probiotika a funkční potraviny II 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M322011 Technologie mléčných výrobků II 22330 322 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní
detail M322013 Chemie a technologie tuků II 22330 322 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní
detail N322026 Probiotika a funkční potraviny I 22330 322 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail P322001 Bakterie mléčného kvašení 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail P322002 Chemie tenzidů a technologie detergentů 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail P322003 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail P322004 Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
 
VŠCHT Praha