| | | |
| Kód | Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace | Semestr | 4EU+ |
|
AB323001 |
Food Chemistry |
22330 |
323 |
3/1, Z+Zk [HT] |
oba |
ne |
|
AB323011 |
Human Nutrition and Nutritional Policy |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
AM323001 |
Chemical Food Safety |
22330 |
323 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
AM323004 |
Reaction Mechanisms in Food Chemistry |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
AM323010 |
Isolation and Separation Methods |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
AM323015 |
Special Food Analysis |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
AM323016 |
Analysis of Bioactive Compounds |
22330 |
323 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
AM323019 |
Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory |
22330 |
323 |
letní s.:0/6, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
AP323001 |
Gas Chromatography in Analysis of Foods and Natural Products |
22330 |
323 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP323002 |
Liquid chromatography in Analysis of Foods and Natural Products |
22330 |
323 |
letní s.:3/0, Jiné [HT] |
letní |
ne |
|
AP323003 |
Development and Optimisation of Procedures in Analytical Laboratory |
22330 |
323 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP323004 |
Special sensory analysis |
22330 |
323 |
letní s.:3/0, Jiné [HT] |
letní |
ne |
|
AP323005 |
Trace element analysis of biological samples |
22330 |
323 |
letní s.:3/0, Jiné [HT] |
letní |
ne |
|
AP323006 |
Strategies of processing of chromatographic and mass spectrometric data |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Jiné [HT] |
zimní |
ne |
|
AP323007 |
Chemical and biochemical changes in food and natural products |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Jiné [HT] |
zimní |
ne |
|
AP323008 |
Recent trends in isolation and separation methods |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Jiné [HT] |
zimní |
ne |
|
AP323010 |
Special analysis of food and natural products |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Jiné [HT] |
zimní |
ne |
|
AP323011 |
Nutrition and Health: Risks and benefits |
22330 |
323 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP323012 |
Implementation of analytical methods in crisis situations |
22330 |
323 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
B323003 |
Senzorická analýza |
22330 |
323 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
B323005 |
Potravinářské zbožíznalství |
22330 |
323 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
D323011 |
Izolační a separační metody |
22330 |
323 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D323026 |
Interpretace chromatografických a spektrometrických dat |
22330 |
323 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D323027 |
Speciální analýza potravin |
22330 |
323 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
M323001 |
Chemická bezpečnost potravin |
22330 |
323 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M323002 |
Dietologie |
22330 |
323 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M323003 |
Laboratoř chemické bezpečnosti potravin |
22330 |
323 |
letní s.:0/6, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
M323004 |
Reakční mechanismy v chemii potravin |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M323005 |
Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin |
22330 |
323 |
letní s.:0/6, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
M323006 |
Chemometrie |
22330 |
323 |
zimní s.:1/2, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M323007 |
Technologie přípravy stravy |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M323010 |
Izolační a separační metody |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M323011 |
Laboratorní projekt I |
22330 |
323 |
zimní s.:0/6, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
M323013 |
Jakost v laboratorní a výrobní praxi |
22330 |
323 |
letní s.:1/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M323015 |
Speciální analýza potravin |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M323016 |
Analýza biologicky aktivních látek |
22330 |
323 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M323017 |
Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M323019 |
Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků |
22330 |
323 |
letní s.:0/6, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
M323020 |
Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy |
22330 |
323 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M323022 |
Laboratoř chromatografie a hmotnostní spektrometrie |
22330 |
323 |
letní s.:0/5, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
N323001 |
Chemie potravin |
22330 |
323 |
2/2, Z+Zk [HT] |
oba |
ne |
|
N323003 |
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů |
22330 |
323 |
0/5, KZ [HT] |
oba |
ne |
|
N323004 |
Senzorická analýza |
22330 |
323 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N323006 |
Úvod do potravinářské legislativy |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323007 |
Potravinářské zbožíznalství |
22330 |
323 |
zimní s.:2/1, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323008 |
Statistické zpracování dat |
22330 |
323 |
zimní s.:1/2, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N323009 |
Zdravotní nezávadnost potravin |
22330 |
323 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323010 |
Analýza potravin v kontrolní praxi |
22330 |
323 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N323011 |
Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi |
22330 |
323 |
letní s.:0/3, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
N323012 |
Chemická bezpečnost potravin |
22330 |
323 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323013 |
Dietologie |
22330 |
323 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N323014 |
Laboratoř chemické bezpečnosti potravin |
22330 |
323 |
letní s.:0/6, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
N323015 |
Reakční mechanismy v chemii potravin |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323016 |
Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin |
22330 |
323 |
letní s.:0/6, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
N323017 |
Chemometrie |
22330 |
323 |
zimní s.:1/2, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323018 |
Technologie přípravy stravy |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323021 |
Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323022 |
Toxikologie potravin |
22330 |
323 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323023 |
Izolační a separační metody |
22330 |
323 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323027 |
Odborný projekt oboru kvalita a bezpečnost potravin |
22330 |
323 |
zimní s.:0/7, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N323028 |
Laboratoř oboru kvalita a bezpečnost potravin |
22330 |
323 |
zimní s.:0/13, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N323030 |
Jakost v laboratorní a kontrolní praxi |
22330 |
323 |
letní s.:1/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N323031 |
Nutraceutika a funkční potraviny |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323034 |
Speciální analýza potravin |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323035 |
Analýza potravin a přírodních produktů |
22330 |
323 |
2/1, Z+Zk [HT] |
oba |
ne |
|
N323041 |
Výživa a výživová politika |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323045 |
Analýza biologicky aktivních přírodních látek |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323047 |
Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323049 |
Chemie potravinových surovin a výrobků |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323050 |
Analytické metody ve forenzní analýze |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N323051 |
Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků |
22330 |
323 |
letní s.:0/6, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
N323052 |
Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy |
22330 |
323 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N323053 |
Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin |
22330 |
323 |
zimní s.:0/6, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
P323001 |
Plynová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů |
22330 |
323 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P323002 |
Kapalinová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů |
22330 |
323 |
letní s.:3/0, Jiné [HT] |
letní |
ne |
|
P323003 |
Vývoj a optimalizace postupů v analytické laboratoři |
22330 |
323 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P323004 |
Speciální senzorická analýza |
22330 |
323 |
letní s.:3/0, Jiné [HT] |
letní |
ne |
|
P323005 |
Analýza stopových prvků v biologických materiálech |
22330 |
323 |
letní s.:3/0, Jiné [HT] |
letní |
ne |
|
P323006 |
Strategie zpracování chromatografických a spektrometrických dat |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Jiné [HT] |
zimní |
ne |
|
P323007 |
Chemické a biochemické změny v potravinách a přírodních produktech |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Jiné [HT] |
zimní |
ne |
|
P323008 |
Moderní trendy v izolačních a separačních metodách |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Jiné [HT] |
zimní |
ne |
|
P323010 |
Speciální analýza potravin a přírodních produktů |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Jiné [HT] |
zimní |
ne |
|
P323011 |
Výživa a zdraví: rizika a benefity |
22330 |
323 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P323012 |
Implementace analytických metod v krizových situacích |
22330 |
323 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
S323001 |
Food Chemistry |
22330 |
323 |
3/0, Zk [HT] |
oba |
ne |
|
S323002 |
Chemical Food Safety and Toxicology |
22330 |
323 |
letní s.:3/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
S323003 |
Food and Natural Products Analysis: Laboratory |
22330 |
323 |
zimní s.:0/5, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
S323004 |
Sensory Analysis |
22330 |
323 |
letní s.:2/2, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
S323005 |
Food, Nutrition and Health |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
S323006 |
Principles of Advanced Analysis of Natural Products and Foods |
22330 |
323 |
letní s.:3/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
S323015 |
Reaction Mechanisms in Food Chemistry |
22330 |
323 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
S323023 |
Isolation and Separation Methods |
22330 |
323 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
S323025 |
EU Food Legislation |
22330 |
323 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
S323034 |
Special Food Analysis |
22330 |
323 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
S323035 |
Food and Natural Products Analysis |
22330 |
323 |
letní s.:2/2, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
S323051 |
Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory |
22330 |
323 |
letní s.:0/6, KZ [HT] |
letní |
ne |
|