PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučované předměty, akademický rok 2021/2022
  

V neděli 12.2.2023 proběhnou servisní práce na webovém rozhraní SIS. Přístup do systému bude omezen.

Děkujeme za pochopení

 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr
detail AB323001 Food Chemistry 22330 323 zimní s.:3/1, Z+Zk [HT] zimní
detail AB323002 Analysis of Food and Natural Products: Laboratory 22330 323 zimní s.:0/5, KZ [HT] zimní
detail AB323003 Sensory Analysis 22330 323 letní s.:2/2, Z+Zk [HT] letní
detail AB323010 Food and Natural Products Analysis 22330 323 letní s.:2/2, Z+Zk [HT] letní
detail AB323011 Human Nutrition and Nutritional Policy 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail AM323001 Chemical Food Safety 22330 323 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail AM323004 Reaction Mechanisms in Food Chemistry 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail AM323010 Isolation and Separation Methods 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní
detail AM323015 Special Food Analysis 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní
detail AM323016 Analysis of Bioactive Compounds 22330 323 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail AM323019 Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory 22330 323 letní s.:0/6, KZ [HT] letní
detail AP323001 Gas Chromatography in Analysis of Foods and Natural Products 22330 323 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP323002 Liquid chromatography in Analysis of Foods and Natural Products 22330 323 letní s.:3/0, Jiné [HT] letní
detail AP323003 Development and Optimisation of Procedures in Analytical Laboratory 22330 323 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP323004 Special sensory analysis 22330 323 letní s.:3/0, Jiné [HT] letní
detail AP323005 Trace element analysis of biological samples 22330 323 letní s.:3/0, Jiné [HT] letní
detail AP323006 Strategies of processing of chromatographic and mass spectrometric data 22330 323 zimní s.:3/0, Jiné [HT] zimní
detail AP323007 Chemical and biochemical changes in food and natural products 22330 323 zimní s.:3/0, Jiné [HT] zimní
detail AP323008 Recent trends in isolation and separation methods 22330 323 zimní s.:3/0, Jiné [HT] zimní
detail AP323010 Special analysis of food and natural products 22330 323 zimní s.:3/0, Jiné [HT] zimní
detail AP323011 Nutrition and Health: Risks and benefits 22330 323 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP323012 Implementation of analytical methods in crisis situations 22330 323 3/0, Jiné [HT] oba
detail B323001 Chemie potravin 22330 323 letní s.:3/1, Z+Zk [HT] letní
detail B323002 Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů 22330 323 0/5, KZ [HT] oba
detail B323003 Senzorická analýza 22330 323 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail B323004 Úvod do potravinářské legislativy 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail B323005 Potravinářské zbožíznalství 22330 323 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail B323006 Statistické zpracování dat 22330 323 zimní s.:1/2, KZ [HT] zimní
detail B323007 Zdravotní nezávadnost potravin 22330 323 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail B323008 Analýza potravin v kontrolní praxi 22330 323 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail B323009 Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi 22330 323 letní s.:0/4, KZ [HT] letní
detail B323010 Analýza potravin a přírodních produktů 22330 323 zimní s.:2/2, Z+Zk [HT] zimní
detail B323011 Výživa a výživová politika 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail B323012 Analytické metody ve forenzní analýze 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní
detail D323001 Reakční mechanismy v chemii potravin 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323002 Chemická nezávadnost potravin 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323005 Základy výživy a výživová politika 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323006 Plynová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323008 Počítačové zpracování obrazu v analýze potravin 22330 323 zimní s.:0/0, Jiné [HT] zimní
detail D323011 Izolační a separační metody 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323014 Toxikologie potravin 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323016 Kapalinová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů 22330 323 letní s.:0/0, Jiné [HT] letní
detail D323020 Vývoj a optimalizace postupů v analytické laboratoři 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323026 Interpretace chromatografických a spektrometrických dat 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323027 Speciální analýza potravin 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323028 Speciální senzorická analýza 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323029 Analýza stopových prvků v biologických materiálech 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323030 Chemie potravin a přírodních produktů 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323031 Analýza potravin, přírodních produktů a složek prostředí 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba
detail D323033 Nutraceutika a funkční potraviny 22330 323 zimní s.:0/0, Jiné [HT] zimní
detail M323001 Chemická bezpečnost potravin 22330 323 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M323002 Dietologie 22330 323 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail M323003 Laboratoř chemické bezpečnosti potravin 22330 323 letní s.:0/6, KZ [HT] letní
detail M323004 Reakční mechanismy v chemii potravin 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail M323005 Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin 22330 323 letní s.:0/6, KZ [HT] letní
detail M323006 Chemometrie 22330 323 zimní s.:1/2, Z+Zk [HT] zimní
detail M323007 Technologie přípravy stravy 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail M323008 Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy 22330 323 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M323009 Toxikologie potravin 22330 323 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M323010 Izolační a separační metody 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní
detail M323011 Laboratorní projekt I 22330 323 zimní s.:0/6, KZ [HT] zimní
detail M323012 Laboratorní projekt II 22330 323 zimní s.:0/12, KZ [HT] zimní
detail M323013 Jakost v laboratorní a výrobní praxi 22330 323 letní s.:1/1, Z+Zk [HT] letní
detail M323014 Nutraceutika a funkční potraviny 22330 323 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M323015 Speciální analýza potravin 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní
detail M323016 Analýza biologicky aktivních látek 22330 323 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail M323017 Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní
detail M323018 Chemie potravinových surovin a výrobků 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail M323019 Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků 22330 323 letní s.:0/6, KZ [HT] letní
detail M323020 Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy 22330 323 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail M323021 Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin 22330 323 zimní s.:0/6, KZ [HT] zimní
detail M323022 Laboratoř chromatografie a hmotnostní spektrometrie 22330 323 letní s.:0/5, KZ [HT] letní
detail N323003 Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů 22330 323 0/5, KZ [HT] oba
detail N323035 Analýza potravin a přírodních produktů 22330 323 2/1, Z+Zk [HT] oba
detail N323050 Analytické metody ve forenzní analýze 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní
detail P323001 Plynová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů 22330 323 3/0, Jiné [HT] oba
detail P323002 Kapalinová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů 22330 323 letní s.:3/0, Jiné [HT] letní
detail P323003 Vývoj a optimalizace postupů v analytické laboratoři 22330 323 3/0, Jiné [HT] oba
detail P323004 Speciální senzorická analýza 22330 323 letní s.:3/0, Jiné [HT] letní
detail P323005 Analýza stopových prvků v biologických materiálech 22330 323 letní s.:3/0, Jiné [HT] letní
detail P323006 Strategie zpracování chromatografických a spektrometrických dat 22330 323 zimní s.:3/0, Jiné [HT] zimní
detail P323007 Chemické a biochemické změny v potravinách a přírodních produktech 22330 323 zimní s.:3/0, Jiné [HT] zimní
detail P323008 Moderní trendy v izolačních a separačních metodách 22330 323 zimní s.:3/0, Jiné [HT] zimní
detail P323010 Speciální analýza potravin a přírodních produktů 22330 323 zimní s.:3/0, Jiné [HT] zimní
detail P323011 Výživa a zdraví: rizika a benefity 22330 323 3/0, Jiné [HT] oba
detail P323012 Implementace analytických metod v krizových situacích 22330 323 3/0, Jiné [HT] oba
detail S323001 Food Chemistry 22330 323 3/0, Zk [HT] oba
detail S323004 Sensory Analysis 22330 323 letní s.:2/2, Z+Zk [HT] letní
detail S323035 Food and Natural Products Analysis 22330 323 letní s.:2/2, Z+Zk [HT] letní
 
VŠCHT Praha