PředmětyPředměty(verze: 954)
Vyučované předměty, akademický rok 2019/2020
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr4EU+
detail AM352008 Programme seminar and project - Biotechnology and Food Science 22330 352 zimní s.:0/12, KZ [HT] zimní ne
detail AM352010 Biotechnology and Food Science - Laboratory Project II 22330 352 zimní s.:0/10, KZ [HT] zimní ne
detail AP352001 Advances in food technology 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail AP352002 Process chemistry and quality control in food industry 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail B352002 Specializační projekt programu B302 22330 352 zimní s.:0/0, --- [HT] zimní ne
detail B352003 Specializační projekt programu B301 22330 352 letní s.:0/0, --- [HT] letní ne
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin 22330 352 zimní s.:0/3, KZ [HT] zimní ne
detail M352004 Technologie potravin oboru I 22330 352 letní s.:4/0, Z+Zk [HT] letní ne
detail M352006 Laboratoř oboru 22330 352 letní s.:0/8, KZ [HT] letní ne
detail N352002 Univerzita 3. věku 22330 352 zimní s.:4/0, --- [HT] zimní ne
detail N352003 Univerzita 3. věku 22330 352 letní s.:4/0, --- [HT] letní ne
detail N352004 Odborný projekt programu technologie potravin 22330 352 zimní s.:0/3, KZ [HT] zimní ne
detail N352009 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin 22330 352 zimní s.:0/5, KZ [HT] zimní ne
detail N352013 Technologie potravin oboru I 22330 352 letní s.:4/0, Z+Zk [HT] letní ne
detail N352014 Laboratoř oboru 22330 352 letní s.:0/8, KZ [HT] letní ne
detail N352015 Technologický projekt 22330 352 zimní s.:0/8, KZ [HT] zimní ne
detail N352016 Technologie potravin oboru II 22330 352 zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N352017 Projekt volba tématu závěrečné práce 22330 352 letní s.:0/0, --- [HT] letní ne
detail N352052 Předtermín SZZ 22330 352 letní s.:0/0, Zk [HT] letní ne
detail P352001 Pokroky v technologii oboru 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail P352002 Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail P352050 Studentská vědecká konference 22330 352 zimní s.:0/0, Jiné [HT] zimní ne
detail P352052 Státní doktorská zkouška 22330 352 zimní s.:0/0, Dise [HT] zimní ne
detail S352001 Programme project I 22330 352 zimní s.:3/4, KZ [HT] zimní ne
detail S352002 Programme project II 22330 352 letní s.:1/5, KZ [HT] letní ne
detail S352003 Programme project III 22330 352 zimní s.:2/12, KZ [HT] zimní ne
detail S352004 Food process quality control: Laboratory 22330 352 letní s.:0/7, KZ [HT] letní ne
 
VŠCHT Praha