PředmětyPředměty(verze: 965)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Čurda Ladislav doc. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: curdal@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail D322001 Chemie a analýza mlékárenských produktů oba 0/0, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail S321001 Food Process Quality Control zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail S352007 Food Technology and Biotechnology II zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 322 FPBT ne
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail N352014 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail P352002 Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob oba 2/1, Jiné [HT] 352 FPBT ne
detail M322006 Procesní chemie potravin zimní zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail N322021 Procesní chemie potravin zimní zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail AP352002 Process chemistry and quality control in food industry oba 2/1, Jiné [HT] 352 FPBT ne
detail M324007 Provozní analýza potravin letní letní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324 FPBT ne
detail N321023 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail N352016 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail M321005 Výroba potravin a nutriční hodnota oba 2/1, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail N321020 Výroba potravin a nutriční hodnota oba 2/1, KZ [HT] 321 FPBT ne
 
VŠCHT Praha