PředmětyPředměty(verze: 965)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Horáčková Šárka doc. Ing. CSc.
Adresa: Technická 5, Praha 6
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail:  
Další informace: http://www.vscht.cz/tmt/czech/osobni/horackos.html
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Telefon: +420-220443275
E-mail: sarka.horackova@vscht.cz
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail P322001 Bakterie mléčného kvašení oba 3/0, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail S352004 Food process quality control: Laboratory letní letní s.:0/7, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail N352014 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail CZV00012 Laboratoř pro střední školy oba 0/2, Jiné [HT] 940 VŠCHT ne
detail AP322001 Lactic Acid Bacteria oba 3/0, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail M322004 Mikrobiologie potravin a kosmetiky zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail N322003 Mikrobiologie potravin a kosmetiky zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin zimní zimní s.:0/3, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail N322026 Probiotika a funkční potraviny I letní letní s.:2/0, Zk [HT] 322 FPBT ne
detail N322025 Probiotika a funkční potraviny II zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
 
VŠCHT Praha