Skřivan Pavel Ing. CSc.
Adresa: | |
---|---|
Sídlo: | |
Telefon: | |
Fax: | |
E-Mail: | Pavel.Skrivan@vscht.cz |
Další informace: | |
Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: | Ústav sacharidů a cereálií (321) |
Telefon: | |
E-mail: | |
Předměty |
Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ | |
M322001 | Hygiena a sanitace potravinářských výrob | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne | |
M322004 | Mikrobiologie potravin a kosmetiky | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne | |
P321001 | Reologie v cereální technologii | oba | 3/0, Jiné [HT] | 321 | FPBT | ne | |
AP321001 | Supplementary food rheology | oba | 3/0, Jiné [HT] | 321 | FPBT | ne | |
M352005 | Technologie potravin oboru II | zimní | zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] | 352 | FPBT | ne | |
M321004 | Výpočetní metody a modelování v oboru | zimní | zimní s.:2/2, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne |