|
|
|
||
Cílem předmětu Kvalita potravinářských surovin je studenty podrobně seznámit s hlavními tématy produkce, kvality a autenticity potravinářských surovin.
Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.11.2018)
|
|
||
Studenti budou umět: • přehled o potravinářských surovinách rostlinného a živočišného původu • přehled v oblasti produkce a bezpečnosti potravinářských surovin • schopnost posuzovat kvalitu potravinářských surovin pro potravinářský průmysl • znalost o zbožíznalství vybraných potravinářských surovin Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.11.2018)
|
|
||
Hodnocení prezentace aktuálního tématu z oblasti kvality a autenticity potravinářských surovin. Ústní zkouška. Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.11.2018)
|
|
||
Z: Dris R. editor: Crops, growth, quality and biotechnology, WFL Publisher, Helsinky Finland 2005, ISBN 952-91-8601-0 Z: Downey G. editor: Advances in Food Authenticity Testing, Elsevier, UK 2016, ISBN 978-0-08-100220-9 D: Prugar J. et al.: Kvalita rostlinných surovin, VÚPS, Praha ČR 2008, ISBN 978-80-86576-28-2 Poslední úprava: Rajchl Aleš (29.08.2024)
|
|
||
Přednášky vyučujících, konzultace, samostatná práce na projektu. Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.11.2018)
|
|
||
nejsou Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.11.2018)
|
|
||
Náplň předmětu bude přizpůsobena tématu příslušné doktorské práce. Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.11.2018)
|
|
||
http://www.efsa.europa.eu/ http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/en/ https://www.globalgap.org/uk_en/ Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.11.2018)
|
|
||
nejsou Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.11.2018)
|
|
||
nejsou Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.11.2018)
|