Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 200)
Zapisování do roku 2021/2022 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :24.01.2022 - Pondělí
Hodina :10:00
Konec :24.01.2022
Odhlásit do :23.01.2022 10:00
Zápis do :23.01.2022 10:00
Budova :B - VŠCHT budova B
Místnost :B02 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :8
Počet přihlášených :7
Poznámka :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
Informace :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2021/2022 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 21.12.2021 06:49:03
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 02.01.2022 11:27:56
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 07.01.2022 19:19:49
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 16.01.2022 11:14:02
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 14.01.2022 17:16:10
6. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 15.01.2022 01:55:39
7. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) 2021/2022 zimní zkouška 10.01.2022 14:33:28
 
VŠCHT Praha