Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 18.01.2022 - Úterý |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 18.01.2022 00:00 |
Přihlašování od : | 15.12.2021 09:00 |
Odhlásit do : | 17.01.2022 10:00 |
Zápis do : | 17.01.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B02, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
Kapacita : | 6 |
Počet přihlášených : | 2 |
Přestávka : | 10:00 (10 min) |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M322002 | FPBT | Procesní chemie potravin | 2021/2022 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 13.01.2022 11:55 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 10.01.2022 11:27 |