Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 19.12.2024 - Čtvrtek |
| Hodina : | 14:00 |
| Konec : | 19.12.2024 00:00 |
| Odhlásit do : | 18.12.2024 10:00 |
| Zápis do : | 18.12.2024 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B60, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 4 |
| Poznámka : | písemná část, ústní část následující den, resp. podle dohody |
| Informace : | podmínkou zápočet |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2024/2025 | zimní | Zk |



