Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Kapacita | Předmět | Fakulta | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od | |||
detail | 1/6 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 18.12.2023 - Pondělí | 09:00 | 324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 17.12.2023 10:00 | 17.12.2023 10:00 | 13.12.2023 10:00 | ||||
detail | 8/8 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 20.12.2023 - Středa | 12:30 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 18.12.2023 10:00 | 18.12.2023 10:00 | 27.11.2023 00:00 | ||||
detail | 4/8 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 21.12.2023 - Čtvrtek | 11:30 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 20.12.2023 10:00 | 20.12.2023 10:00 | |||||
detail | 1/15 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 21.12.2023 - Čtvrtek | 13:00 | VŠCHT budova B | B25 | 324 | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. | 20.12.2023 23:00 | 20.12.2023 23:00 | |||
Studenti přinesou studii HACCP. |
||||||||||||||||
detail | 0/6 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 21.12.2023 - Čtvrtek | 14:00 | 324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 21.12.2023 10:00 | 21.12.2023 10:00 | |||||
knihovna ú324, B268 |
||||||||||||||||
detail | 2/6 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 03.01.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 02.01.2024 10:00 | 02.01.2024 10:00 | |||||
detail | 0/10 |
Technologie masa II (M324013) | FPBT | zkouška | zimní | 03.01.2024 - Středa | 10:00 | 324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 02.01.2024 10:00 | 02.01.2024 10:00 | 01.01.2024 00:00 | ||||
detail | 5/10 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 04.01.2024 - Čtvrtek | 10:00 | VŠCHT budova B | B02 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 03.01.2024 10:00 | 03.01.2024 10:00 | |||
Zkoušková písemka na 60 min |
||||||||||||||||
detail | 2/6 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 04.01.2024 - Čtvrtek | 13:00 | 324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 03.01.2024 10:00 | 03.01.2024 10:00 | |||||
knihovna ú324, B268 |
||||||||||||||||
detail | 4/4 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 08.01.2024 - Pondělí | 08:00 | 324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 07.01.2024 10:00 | 07.01.2024 10:00 | 22.12.2023 10:00 | ||||
detail | 1/6 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 10.01.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 09.01.2024 10:00 | 09.01.2024 10:00 | 27.11.2023 00:00 | ||||
detail | 3/6 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 10.01.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 09.01.2024 10:00 | 09.01.2024 10:00 | |||||
knihovna ú324, B268 |
||||||||||||||||
detail | 2/4 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 11.01.2024 - Čtvrtek | 10:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 10.01.2024 10:00 | 10.01.2024 10:00 | |||||
Zkoušková písemka na 60 min v B262 |
||||||||||||||||
detail | Z | 1/1 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 12.01.2024 - Pátek | 09:00 | 324 | Votavová Lenka Ing. Ph.D. | 11.01.2024 10:00 | 11.01.2024 10:00 | 10.01.2024 16:00 | |||
detail | 2/10 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 12.01.2024 - Pátek | 10:00 | VŠCHT budova B | B21 | 324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 11.01.2024 10:00 | 11.01.2024 10:00 | 09.01.2024 00:00 | ||
detail | 4/4 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 15.01.2024 - Pondělí | 08:00 | 324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 14.01.2024 10:00 | 14.01.2024 10:00 | 22.12.2023 10:00 | ||||
detail | 2/6 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 17.01.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 16.01.2024 10:00 | 16.01.2024 10:00 | |||||
detail | 1/6 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 17.01.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 16.01.2024 10:00 | 16.01.2024 10:00 | |||||
knihovna ú324, B268 |
||||||||||||||||
detail | 4/10 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 17.01.2024 - Středa | 10:00 | VŠCHT budova B | B32 | 324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 16.01.2024 10:00 | 16.01.2024 10:00 | 09.01.2024 00:00 | ||
detail | 3/4 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 18.01.2024 - Čtvrtek | 10:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 17.01.2024 10:00 | 17.01.2024 10:00 | |||||
Zkoušková písemka na 60 min v B262 |
||||||||||||||||
detail | 5/4 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 22.01.2024 - Pondělí | 08:00 | 324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 21.01.2024 10:00 | 21.01.2024 10:00 | 22.12.2023 10:00 | ||||
detail | 0/6 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 24.01.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 23.01.2024 10:00 | 23.01.2024 10:00 | |||||
detail | 2/6 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 24.01.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 23.01.2024 10:00 | 23.01.2024 10:00 | |||||
knihovna ú324, B268 |
||||||||||||||||
detail | 9/10 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 24.01.2024 - Středa | 10:00 | VŠCHT budova B | B32 | 324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 23.01.2024 10:00 | 23.01.2024 10:00 | 09.01.2024 00:00 | ||
detail | 1/4 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 25.01.2024 - Čtvrtek | 10:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 24.01.2024 10:00 | 24.01.2024 10:00 | |||||
Zkoušková písemka na 60 min v B262 |
||||||||||||||||
detail | 4/4 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 29.01.2024 - Pondělí | 08:00 | 324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 28.01.2024 10:00 | 28.01.2024 10:00 | 22.12.2023 10:00 | ||||
detail | 0/10 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 30.01.2024 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B21 | 324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 29.01.2024 10:00 | 29.01.2024 10:00 | 09.01.2024 00:00 | ||
detail | 1/6 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 31.01.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 30.01.2024 10:00 | 30.01.2024 10:00 | |||||
detail | 0/3 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 31.01.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 30.01.2024 10:00 | 30.01.2024 10:00 | |||||
Zkoušková písemka na 60 min v B262 |
||||||||||||||||
detail | 0/6 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 31.01.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 30.01.2024 10:00 | 30.01.2024 10:00 | |||||
knihovna ú324, B268 |
||||||||||||||||
detail | 1/4 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 05.02.2024 - Pondělí | 08:00 | 324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 04.02.2024 10:00 | 04.02.2024 10:00 | 22.12.2023 10:00 | ||||
detail | 2/10 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 08.02.2024 - Čtvrtek | 10:00 | VŠCHT budova B | B21 | 324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 07.02.2024 10:00 | 08.02.2024 10:00 | 09.01.2024 00:00 | ||
detail | 12/15 |
Principles of Food Preservation (AM324005) | FPBT | zkouška | letní | 15.05.2024 - Středa | 08:00 | VŠCHT budova B | B08 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 14.05.2024 10:00 | 14.05.2024 10:00 | |||
The final test will be time-limited (60 minutes) and will contain 10 questions that will require your written answer. | ||||||||||||||||
detail | 10/15 |
Teorie spotřebitele (M324008) | FPBT | zkouška | letní | 15.05.2024 - Středa | 16:00 | VŠCHT budova B | B33 | 324 | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. | 14.05.2024 16:00 | 14.05.2024 10:00 | |||
detail | Z | 6/10 |
Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | zkouška | letní | 17.05.2024 - Pátek | 10:00 | VŠCHT budova B | B040 | 324 | Kvasnička František prof. Ing. CSc. | 17.05.2024 09:00 | 17.05.2024 08:00 | 16.05.2024 20:00 | |
detail | 0/15 |
Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | zkouška | letní | 17.05.2024 - Pátek | 11:00 | VŠCHT budova B | BIII | 324 | Škorpilová Tereza Ing. Ph.D. | 16.05.2024 10:00 | 16.05.2024 10:00 | |||
Ústní část zkoušky se uskuteční v místnosti B266a. Čas ústní zkoušky bude upřesněn podle počtu přihlášených. |
||||||||||||||||
detail | 4/4 |
Principles of Food Preservation (AM324005) | FPBT | zkouška | letní | 22.05.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 21.05.2024 10:00 | 21.05.2024 10:00 | |||||
Room No. B262. The final test will be time-limited (60 minutes) and will contain 10 questions that will require your written answer. | ||||||||||||||||
detail | 10/15 |
Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | zkouška | letní | 22.05.2024 - Středa | 15:00 | VŠCHT budova B | B02 | 324 | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. | 21.05.2024 15:00 | 21.05.2024 15:00 | |||
detail | Z | 4/10 |
Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | zkouška | letní | 23.05.2024 - Čtvrtek | 10:00 | VŠCHT budova B | B040 | 324 | Kvasnička František prof. Ing. CSc. | 22.05.2024 10:00 | 22.05.2024 10:00 | 16.05.2024 20:00 | |
detail | 1/15 |
Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | zkouška | letní | 24.05.2024 - Pátek | 10:00 | VŠCHT budova B | BIII | 324 | Škorpilová Tereza Ing. Ph.D. | 23.05.2024 10:00 | 23.05.2024 10:00 | |||
Ústní část zkoušky se uskuteční v místnosti B266a. Čas ústní zkoušky bude upřesněn podle počtu přihlášených. |
||||||||||||||||
detail | 1/4 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | zkouška | letní | 24.05.2024 - Pátek | 13:00 | 324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 23.05.2024 10:00 | 23.05.2024 10:00 | |||||
Místnost B268 - knihovna ú324 |
||||||||||||||||
detail | 2/4 |
Principles of Food Preservation (AM324005) | FPBT | zkouška | letní | 29.05.2024 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 28.05.2024 10:00 | 28.05.2024 10:00 | |||||
Room No. B262. The final test will be time-limited (60 minutes) and will contain 10 questions that will require your written answer. | ||||||||||||||||
detail | 3/8 |
Průmyslová chemie (M324009) | FPBT | zkouška | letní | 29.05.2024 - Středa | 09:00 | VŠCHT budova B | B33 | 324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 28.05.2024 10:00 | 28.05.2024 10:00 | |||
detail | 3/4 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | zkouška | letní | 29.05.2024 - Středa | 13:00 | 324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 28.05.2024 10:00 | 28.05.2024 10:00 | |||||
Místnost B268 - knihovna ú324 |
||||||||||||||||
detail | Z | 2/10 |
Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | zkouška | letní | 30.05.2024 - Čtvrtek | 10:00 | VŠCHT budova B | B040 | 324 | Kvasnička František prof. Ing. CSc. | 29.05.2024 10:00 | 29.05.2024 10:00 | 16.05.2024 20:00 | |
detail | 3/15 |
Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | zkouška | letní | 31.05.2024 - Pátek | 10:00 | VŠCHT budova B | BIII | 324 | Škorpilová Tereza Ing. Ph.D. | 30.05.2024 10:00 | 30.05.2024 10:00 | |||
Ústní část zkoušky se uskuteční v místnosti B266a. Čas ústní zkoušky bude upřesněn podle počtu přihlášených. |
||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | zkouška | letní | 05.06.2024 - Středa | 08:00 | 324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 04.06.2024 10:00 | 04.06.2024 10:00 | |||||
Místnost B268 - knihovna ú324 |
||||||||||||||||
detail | 0/40 |
Základy potravinářské legislativy (CZV324001) | FPBT | zkouška | letní | 06.06.2024 - Čtvrtek | 08:30 | VŠCHT budova B | B36 | 324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 05.06.2024 10:00 | 05.06.2024 10:00 | 03.05.2024 08:30 | ||
detail | 0/40 |
Technologie masa I (M324012) | FPBT | zkouška | letní | 06.06.2024 - Čtvrtek | 08:30 | VŠCHT budova B | B36 | 324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 05.06.2024 10:00 | 05.06.2024 10:00 | 03.05.2024 08:30 | ||
detail | Z | 2/10 |
Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | zkouška | letní | 06.06.2024 - Čtvrtek | 10:00 | VŠCHT budova B | B040 | 324 | Kvasnička František prof. Ing. CSc. | 05.06.2024 10:00 | 05.06.2024 10:00 | 16.05.2024 20:00 |