Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 20.06.2022 - Pondělí |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 20.06.2022 00:00 |
Odhlásit do : | 19.06.2022 10:00 |
Zápis do : | 19.06.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B02, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 5 |
Počet přihlášených : | 2 |
Poznámka : | Technologie mlékárenských výrob |
Informace : | Technologie mlékárenských výrob: zk. písemka - ústní část od 14-16 h podle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M352004 | FPBT | Technologie potravin oboru I | 2021/2022 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 06.06.2022 11:18 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 13.06.2022 22:52 |