Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 29.05.2024 - Středa |
Hodina : | 13:00 |
Konec : | 29.05.2024 00:00 |
Odhlásit do : | 28.05.2024 10:00 |
Zápis do : | 28.05.2024 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 4 |
Počet přihlášených : | 3 |
Poznámka : | Místnost B268 - knihovna ú324 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M324010 | FPBT | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I | 2023/2024 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | 2023/2024 | letní | zkouška | 13.05.2024 14:02 | 13:30 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | 2023/2024 | letní | zkouška | 13.05.2024 17:43 | 14:00 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | 2023/2024 | letní | zkouška | 23.05.2024 20:20 | 14:30 |