Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 26.05.2022 - Čtvrtek |
Hodina : | 13:00 |
Konec : | 26.05.2022 00:00 |
Odhlásit do : | 25.05.2022 10:00 |
Zápis do : | 25.05.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B21, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 20 |
Počet přihlášených : | 14 |
Poznámka : | ústní zkoušení bude v b261 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
B324003 | FPBT | Legislativní aspekty výroby potravin | 2021/2022 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 23:14 |
2. | Šmidlík David Bc. | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 23:28 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 23:30 |
4. | Vaňous Jan Bc. | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 23:30 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 23:34 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 04:57 |
7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 06:15 |
8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 06:19 |
9. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 07:04 |
10. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 07:06 |
11. | Alferyová Natálie Bc. | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 07:45 |
12. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 08:14 |
13. | Klaisnerová Emma-Josefina Bc. | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 08:16 |
14. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 13:43 |