Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 25.05.2022 - Středa |
Hodina : | 08:00 |
Konec : | 25.05.2022 00:00 |
Odhlásit do : | 24.05.2022 10:00 |
Zápis do : | 24.05.2022 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 6 |
Počet přihlášených : | 3 |
Poznámka : | místo ZK: knihovna ústavu 324 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M352004 | FPBT | Technologie potravin oboru I | 2021/2022 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 21:41 | 08:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 21:41 | 08:30 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 16.05.2022 13:27 | 09:30 |