Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 07.02.2023 - Úterý |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 07.02.2023 00:00 |
Odhlásit do : | 06.02.2023 10:00 |
Zápis do : | 06.02.2023 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B08, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 8 |
Počet přihlášených : | 4 |
Poznámka : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00 , resp. podle dohody |
Informace : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, resp. podle dohody |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2022/2023 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | Vaňous Jan Bc. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 23.12.2022 16:58 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 31.01.2023 10:21 |
3. | Velková Adéla Bc. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 31.01.2023 10:22 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 03.02.2023 15:25 |