Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Datum :15.01.2024 - Pondělí
Hodina :10:00
Konec :15.01.2024 00:00
Odhlásit do :14.01.2024 10:00
Zápis do :14.01.2024 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B32, VŠCHT budova B,
Učitel :Stránská Milena doc. Ing. Ph.D.
Kapacita :15
Počet přihlášených :6
Informace :písemná zkouška
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M323017 FPBT Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat 2023/2024 zimní Zk
P323006 FPBT Strategie zpracování chromatografických a spektrometrických dat 2023/2024 oba Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat (M323017) FPBT 2023/2024 zimní zkouška 01.01.2024 14:48
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat (M323017) FPBT 2023/2024 zimní zkouška 02.01.2024 12:04
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat (M323017) FPBT 2023/2024 zimní zkouška 02.01.2024 22:41
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat (M323017) FPBT 2023/2024 zimní zkouška 03.01.2024 14:09
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat (M323017) FPBT 2023/2024 zimní zkouška 05.01.2024 10:12
6. student nepovolil zobrazení osobních údajů Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat (M323017) FPBT 2023/2024 zimní zkouška 08.01.2024 17:19
 
VŠCHT Praha