Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Kapacita | Předmět | Fakulta | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od | |||
detail | Z | 1/3 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 06.02.2024 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 04.02.2024 10:00 | 05.02.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |||
B-65 pracovna |
||||||||||||||||
detail | 14/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 06.02.2024 - Úterý | 14:00 | VŠCHT budova A | AI | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 04.02.2024 10:00 | 05.02.2024 10:00 | 14.12.2023 10:00 | ||
detail | Z | 1/5 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 14.02.2024 - Středa | 09:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 13.02.2024 10:00 | 13.02.2024 10:00 | ||
písemná část, ústní část 15.2. od 9:00 nebo dle dohody |
||||||||||||||||
detail | Z | 0/5 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 21.02.2024 - Středa | 09:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 20.02.2024 10:00 | 20.02.2024 10:00 | ||
písemná část, ústní část 22.2. od 9:00 nebo dle dohody |